logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Ga direct naar het hoofdmenu of de inhoud.
Homepage > Actueel > Nieuwsberichten > Nieuwe fundering en asfaltlaag voor Zandplaatweg Hoek

Nieuwe fundering en asfaltlaag voor Zandplaatweg Hoek

Waterschap Scheldestromen start in de week van 4 april met wegwerkzaamheden aan de Zandplaatweg bij Hoek. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle weggebruikers.

De werkzaamheden duren, afhankelijk van het weer, zes tot acht weken. De weg ondergaat een complete reconstructie. Door een slechte fundering vertoont de weg sporen en ernstige scheuren. Tijdens deze omvangrijke wegenklus brengt het waterschap een nieuwe fundering aan en wordt de weg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De weg wordt door de werkzaamheden iets breder door het toepassen van grasbetonblokken die gelijk de bermen versterken. Deze maatregelen komen de verkeersveiligheid ten goede en verkleinen de kans op bermschade.

Woningen en percelen die aan de weg liggen, blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. De eerst fase loopt vanaf de inrit van Zandplaatweg 1 tot aan Mauritsfort. De tweede fase loopt van de Hasjesstraat tot de inrit van Zandplaatweg 1.  Aannemingsbedrijf H4A uit Sluiskil voert de werkzaamheden uit.

Middelburg, 31 maart 2011

Paginafuncties

logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Naar boven