logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Ga direct naar het hoofdmenu of de inhoud.
Homepage > Actueel > Nieuwsberichten > Officiële opening fietspad Paalseweg, Graauw

Officiële opening fietspad Paalseweg, Graauw

Tijdens de kunstroute op 14 april opent waterschap Scheldestromen het fietspad langs de Paalseweg tussen Paal en Graauw. Dit gebeurt in samenwerking met de dorpsraad Graauw en leerlingen van basisschool Ter Doest in Graauw.

Sophie van 't Westeinde en Denis Steijaert, waterschapsbestuurders, en mevrouw Jaberg namens de dorpsraad spreken eerst de genodigden toe. Na de toespraken openen zij het fietspad op een koets met twee paardjes en daarachter de fietsende leerlingen. Ze rijden tot aan de tweede boerderij en keren daarna weer terug.

Fietsers reden vroeger via een andere route richting Kloosterzande. Een veilige fietsvoorziening langs deze route zou zeer kostbaar worden. Daarom is gezocht naar een alternatieve route. Dit vond men langs de Paalseweg. Vanaf Paal is er richting Kloosterzande een goede aansluiting op de wegen onderlangs de Westerscheldedijk. De aanleg van het fietspad verbetert de verkeersveiligheid en het comfort van de fietsers. Bovendien verbetert hierdoor ook de bereikbaarheid en leefbaarheid van het omliggende gebied. Met de aanleg van dit fietspad komt het waterschap tegemoet aan de wensen van de bewoners.

Paginafuncties

logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Naar boven