logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Ga direct naar het hoofdmenu of de inhoud.
Homepage > Actueel > Nieuwsberichten > Groot onderhoud Vlissingesestraat

Groot onderhoud Vlissingesestraat

In de week van 1 mei start BAM Wegen Zuid-West in opdracht van waterschap Scheldestromen met groot onderhoud aan de Vlissingsestraat op het deel vanaf de bebouwde kom Koudekerke tot aan de bebouwde kom Vlissingen (Lammerenburgweg). Het werk wordt na een week weer afgerond. Na het onderhoud voldoet de weg weer aan de eisen van veiligheid en doorstroming en kan die weer jaren vooruit.

De Vlissingsestraat vertoont veel scheuren en gaten in het asfalt en komt daarom in aanmerking voor deze omvangrijke wegenklus. De komende week krijgt de weg een nieuwe asfaltlaag en wordt de wegmarkering opnieuw aangebracht die overeenkomst met het snelheidsregime van 60 kilometer per uur.

Enige overlast

Het waterschap streeft ernaar de overlast voor het verkeer en aanwonenden tot een minimum te beperken. Voor de meeste werkzaamheden moet uit veiligheidsoogpunt de weg voor het verkeer worden afgesloten. Daarom plaatst het waterschap omleidingsborden. Fietsers kunnen gebruik maken van het naast gelegen fietspad.Paginafuncties

logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Naar boven