logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Ga direct naar het hoofdmenu of de inhoud.

Linda van Dijke

Waarover schrijf je zelf graag?

Over onderwerpen of zaken waarover weinig bekend is bij het grote publiek. Dat kan een waterschapsonderwerp zijn of een ander Zeeuws onderwerp.

Welke rubriek lees je het liefst?

Omdat ik eindredacteur ben lees ik alle artikelen tot uit den treuren voordat ze naar de drukker gaan. Er is dus voor mij niks meer echt te lezen als het blad op de mat valt.

Welk misverstand wil je uit de wereld helpen?

Dat we duur zijn. Natuurlijk is het vervelend als de jaarlijkse acceptgiro in de bus valt. Je raakt mensen toch in de portemonnee. Maar je krijgt er veel voor terug: je afvalwater wordt gezuiverd, de wegen in het buitengebied worden onderhouden, we zijn beveiligd tegen het buitenwater, het regenwater wordt afgevoerd. Het is lastig om ons product dus gelijk te zien. Als we ons werk niet meer zouden doen, merken mensen het pas.

Waarom werk je bij het waterschap?

Omdat het geen standaard overheid is. We proberen er alles aan te doen om snel te reageren, oog te hebben voor de klant en zo bedrijfsmatig mogelijk te werken. Het is bovendien hartstikke goed werken hier: je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van je werk, er is een informele werksfeer en leuke collega's.

Paginafuncties

logo_life_design_10.gif (5 Kb)
Naar boven